Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ορισμένοι παράγοντες που διαμορφώνουν τη γεύση του Ουίσκι


  • Το είδος των σπόρων που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή.
  • Ο συνδυασμός των σπόρων κατά την παραγωγή.
  • Το νερό που χρησιμοποιούν.
  • Οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια ωρίμανσης.


  • Η διάρκεια του χρόνου παλαίωσης.
  • Το είδος της μαγιάς που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση.
  • Το είδος των βαρελιών που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση.
  • Αν είναι συνδυασμός αναμεμιγμένων ουίσκι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου